آسان‌کم؛ میزبان متخصصان صنعت رنگ و رزین در سالن ۷، غرفه ۱ نمایشگاه ۱۴۰۴

شرکت آسان‌کم، به‌عنوان یکی از تأمین‌کنندگان معتبر مواد اولیه صنعت رنگ، رزین و پوشش‌های صنعتی، اعلام کرد در بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی رنگ، رزین، پوشش‌های صنعتی، مواد کامپوزیت و صنعت آبکاری (IPCC 2025) حضور خواهد داشت. این رویداد تخصصی از تاریخ ۱۲ تا ۱۵ آذرماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و آسان‌کم در سالن ۷، غرفه ۱ میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

نمایشگاه IPCC به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعتی منطقه، هر ساله میزبان شرکت‌های مطرح داخلی و خارجی است و فرصتی منحصربه‌فرد برای ارائه دستاوردهای نوین، توسعه همکاری‌های تجاری و آشنایی با تازه‌ترین روندهای صنعت به شمار می‌رود.

آسان‌کم در این دوره با هدف معرفی مجموعه‌ای از آخرین محصولات و راهکارهای خود در حوزه مواد اولیه شیمیایی، رنگ و پوشش، در نمایشگاه حضور یافته و تلاش می‌کند تا ضمن تقویت تعاملات حرفه‌ای، با فعالان این صنعت گفت‌وگو و همکاری‌های جدیدی را شکل دهد.

بازدیدکنندگان می‌توانند در غرفه آسان‌کم از نزدیک با خدمات و ظرفیت‌های این شرکت آشنا شده و اطلاعات کاملی درباره محصولات، کیفیت، استانداردها و قابلیت‌های فنی مجموعه به دست آورند.

اطلاعات بیشتر درباره آسان‌کم و محصولات این شرکت از طریق وب‌سایت رسمی به نشانی www.asanchem.com در دسترس است.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *